ONCOLOGISCHE HANDZORG

Sabine is opgeleid tot oncologisch handzorgverlener OHV®.

Een oncologisch handzorgverlener is bewust van de implicaties van de ziekte kanker en de behandelingen ervan, zodat zij een veilig en doelmatig handzorgtraject in kunnen zetten in afstemming met de behandelend specialist/oncologisch verpleegkundige of huisarts.

De behandeling (vooral chemotherapie/doelgerichte therapie) die u krijgt heeft niet alleen invloed op de kankercellen, maar ook op uw gezonde cellen. Hierdoor kunt u last krijgen van bijwerkingen. Het is niet te voorspellen welke bijwerkingen bij u optreden, en ook niet wanneer en hoe erg de bijwerkingen zijn. Dit is per persoon verschillend. Tijdens de behandeling bent u extra gevoelig voor infecties. Als de huid en nagels voor de start van de behandeling in optimale conditie verkeren of worden gebracht kunnen we de bijwerkingen mogelijk uitstellen, verzachten en/of stabiel proberen te houden.

PREVENTIE 

  • Ga een dag of tien voor aanvang van uw behandeling naar een OHV® zodat die een screening en inspectie van de huid en nagels kan uitvoeren. Volg daarbij het advies op om de huid en nagels in een optimale status te brengen.

TIJDENS OF NA DE BEHANDELING

  • Ga naar een OHV®  zodat zij een veilig en doelmatig handzorgtraject in kunnen zetten in afstemming met de behandelend specialist/oncologisch verpleegkundige of huisarts.

KLIK HIER VOOR EEN AFSPRAAK 

Meer informatie kunt u vinden op: https://www.oncohand.com en https://www.verwijsgidskanker.nl

2892B305 E2E7 4798 AA7A 5F3D1F30CEB9

Contact

Handzorgverlener Sabine
Burgemeester van Poppelstraat 134
5126VG Gilze

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • 06 344 305 40

Copyright © 2022 Handzorgverlener Sabine - Ontwerp door WoodyOnline